Naslovna Vijesti Društvo Fontana na Trgu 13. jul puštena u rad

Fontana na Trgu 13. jul puštena u rad

1

Nkon više od četiri godine od početka radova na izgradnji fontane na gradskom trgu “13. Jul” ,  fontana je u prisustvu predsjednika Opštine Pljevlja, Igora Golubovića, predsjednika Odbora direktora RUP Aleksandra Mitrovića i predstavnika Opštine puštena u rad.

-Danas smo ovde, gdje puštamo  u pogon jedan od objekata koji čini jedinstvenu cjelinu, užeg gradskog jezgra . Koja treba da svima nama Pljevljacima omogući jedno fino mjesto za druženje i  organizovanje kulturnih manifestacija, kazao je  predsjednik Opštine Pljevlja, Igor Golubović

Ispred  Rudnika uglja, glavnog donatora na izgradnji fontane, prisutnima se obratio predsjednik Odbora direktora RUP Aleksandar Mitrović. On je istakao da je Rudnik još jednom pokazao da je pravi partner Opštini Pljevlja i gradu. Vrijednost radova je oko 75.000 eura., a donacija Rudnika oko 60.000 eura.

1 KOMENTAR

  1. Koja crna fontana? Vidite li vi da je fontana postavljena u stranu, da nije po sredini trga. Da je nakrivljena na jednu stranu. A i nije urađena po projektu. Značajno odstupa od projekta. Čak su i korišćeni drugi materijali od onoga što je bilo planirano. Samo ne znam šta će na to reći umjetnici koji su tvorci idejnog rješenja fontane. Ali pustimo fontanu, šta će biti sa FK Rudar, zna li iko?

Comments are closed.