Naslovna Najnovije vijesti Crnogorske ajkule u pohod na Svjetsko zlato!!!

Crnogorske ajkule u pohod na Svjetsko zlato!!!

0

U Gvandžou (Južna Koreja) danas će svečano biti otvoreno 18. Svjetsko prvenstvo u vodenim sportovima. Vaterpolo reprezentacija Crne Gore kao drugoplasirana završila je nastup na međunarodnom turniru u Kini, ali “ajkule” na čelu sa Vladom Gojkovićem su bacile fokus na Svjetsko prvenstvo koje je na programu od 15. do 27. jula.

Crna Gora će u preliminarnoj fazi igrati u grupi sa Srbijom, Grčkom i Južnom Korejom. Meridian je prva kladionica na ovim prostorima koja je u ponudu ubacila i klađenje na osvajača Svjetskog prvenstva, a kvota da će nam „Ajkule“ iz Južne Koreje donijeti zlato je nevjerovatnih 8.50!

Sastav Crne Gore za SP u Gvandžuu: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Đuro Radović, Marko Petković, Dragan Drašković, Uroš Čučković, Aleksa Ukropina, Mlađan Janović, Bogdan Đurđić, Aleksandar Ivović, Vladan Spaić, Nikola Murišić i Slaven Kandić.

Ulog je veliki jer na ovom prvenstvu naša reprezentacija osvajanjem titule može da ovjeri i vizu za olimpijske igre koje će se održati sledeće godine. Prva prepreka na tom cilju je veoma neugodna reprezentacija Srbije. Meridian je na pobjedu Crne Gore  ponudio kvotu 2.25. Vladovi momci u Južnoj Koreji mogu da igraju sa svima, nikom ne prijeti, ali ne strahuje od bilo kog rivala ukoliko mislite da Ukropina, Brguljan, Janović i Đurđić na ovom meču mogu da postignu više od 11.5 Meridian Vam je ponudio koeficijent 1.91

Očekuju Vas odlični koeficijenti kada su u pitanju opklade na granice golova tako da Vam opklada na manje od 22.5 golova na meču donosi kvotu 1.90 sem toga tu je i neizostavna opklada na hendikepe.

Duel se igra u noći između nedelje i ponedeljka sa početkom u 01:30 časova, ne sumnjamo da će cijela Crna Gora tada biti uz Vladove momke na koje smo već ponosni!!!