Naslovna Vijesti Društvo U Gimnaziji “Tanasije Pejatović“ održan ekološki javni čas

U Gimnaziji “Tanasije Pejatović“ održan ekološki javni čas

0

Ekologija je važan dio nastavnog i vanastavnog programa u Gimnaziji „Tanasije Pejatović“. Učenici i njihovi mentori prate sve značajne ekološke datume i obilježavaju ih u skaldu sa datumom i temom. Ove godine  posebna pažnja posvećena je 5. junu Svjetskom danu zaštite životne sredine i 8. junu Svjetskom danu zaštite okeana.

Gimnazija je sedmi put učestvovala na Sveruskoj akciji Plava lenta i prvi put u akciji Bijela breza sa multimedijalnim prezentacijama, feš mobom i plakatima.

Na kraju nastavne godine u Gimnaziji „Tanasije Pejatović“ održan je javni ekološki čas, na kojem su prezentovane ekološke aktivnosti učenika i profesora, tokom godine.


Na javnom času predstavljeni su radovi učenika.

Sve prisutne pozdravio je direktor Gimnazije Dragan Zuković.

Meni je drago što je Gimnazija “Tanasije Pejatović”  uključena u ekološke aktivnosti,dobila je zelenu zastavu Međunarodni sertifikat za eko škola.Gimnazija “Tanasije Pejatović” godinama sarađuje sa jednom od največih država na svijetu gdje je najveće blago voda.To je Orhid I Gimnazija  će nastaviti da sarađuje I učesnici dobijaju međunarodno priznanje od Rusije.

Učenicima koji su učestvovali u ovim akcijama i njihovim mentorima uručene su sertifikate sveruske akcije Plava lenta i Bijela breza.

Marina Soković učesnica projekta „Informacije bez prepreka“koji finasira ZZZ CG

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.