Naslovna Sport Fudbal Prvi dan seminara Open Fun School – Danska škola fudbala

Prvi dan seminara Open Fun School – Danska škola fudbala

0


Nakon deset godina, u Crnoj Gori, tačnije u Budvi počeo je, seminar Open Fun School – Danska škola fudbala. Seminar organizuju NVU Sport spaja iz Pljevalja, Fudbalski klub Breznica iz Pljevalja i Cross Cultures. Seminar je otvorio Zoran Vuković, osnivač FK Breznica prezentovao rad Open Fun schools za 2018. godinu.

Nakon njega goste pozdravila je i regionalna koordinatorka OFFS Vildana Delalić, koja je govorila o budućim planovima Open Fun programa u regionu.

Nakon toga uzeli su riječ: Zoran Mijović, bivši selektor ženskih selekcija FSCG, stručni štab reprezentacije BIH u ženskom fudbalu, Ilija Lučić, kao i selektor i pomoćnica Ivana Vlaić – selektori Bih kadetske i pionirske ženske selekcije.

Tokom seminara dodijeljena su i priznanja za dosadasnji rad bivšim instruktorima i voditeljima Danske škole za Crnu Goru: Draganu Stanišiću, Jovanu Lepetiću, Njanju Iveziću i posthumno Vasiliju Ćiku Radoviću.

Prvi dan Open Fun Football School – seminara posvećenom ženskom fudbalu, završen je polaznim treninzima, koje su demonstrirala djeca članovi FK Arsenal iz Tivta!