Naslovna Najnovije vijesti Potpredsjednik Opštine Mervan Avdović ugostio Matiju Zorića

Potpredsjednik Opštine Mervan Avdović ugostio Matiju Zorića

0

Potpredsjednik Opštine Pljevlja Mervan Avdović sa saradnicima ugostio je, nedavno izabranog najboljeg nastavnika na prostorima bivše Jugoslavije, našeg sugrađanina, Matiju Zorića – učitelja Osnovne škole „Mihailo Žugić“ iz Odžaka, kao i direktoricu škole Marinu Bošković.

Zorić je, maja mjeseca ove godine na 2. Regionalnoj konferenciji “Svijet obrazovanja briše granice”, koja se održala u Budvi postao član Asocijacije najboljih nastavnika regiona, i dobio titulu Najbolji nastavnik na prostoru bivše Jugoslavije, sertifikat za učešće u radu i zahvalnicu za nesebičnu pomoć i podršku u afirmaciji nastavničke profesije u zemljama sa prostora bivše Jugoslavije. Njegov rad na temu “Odnos roditelja prema nastavnicima izvan granica korektnosti” izabran je među 15 najkvalitetnijih  radova i našao se na Agendi konferencije a biće i publikovan.

Potpredsjednik Avdović čestitao je Zoriću na nagradi  i istakao da je Opština Pljevlja uvijek imala senzibiliteta prema učiteljskom pozivu, kao i da će ubuduće prepoznavati i vrednovati priznanja koja se odnose na profesiju veoma važnu za razvoj cjelokupne zajednice. Uz prigodne poklone, poželio je nagrađenom učitelju još bolje rezultete u svom budućem radu, uz želju da bude dobar primjer svim kolegama našeg grada.

  Kabinet predsjednika