Naslovna Sport Fudbal Otvorenu zabavnu školu fudbala podržala ambasadorka OEBS-a

Otvorenu zabavnu školu fudbala podržala ambasadorka OEBS-a

0

ZAVRŠEN DVODNEVNI SEMINAR POSVEĆEN ŽENSKOM FUDBALU

PROJEKAT PODRŽALA AMBASADORKA OEBSA

Dvodnevni seminar posvećen ženskom fudbalu „Otvorena zabavna škola fudbala“, koji je održan od 05. do 07. juna u Budvi, završen je juče 
U prethodna dva dana učesnici su imali priliku da predstave svoj rad, ali i da razgovoraju na mnoge različite teme povezane sa fudbalom.


Prvog dana uručene su diplome bivšim instruktorima Otvorene zabavne škole fudbala, a sadašnji članovi organizacije su predstavili svoj plan rada za sledeću godinu. 


Drugog dana, održane su čak tri radionice. Ivana Vukašinović je govorila o sportskoj psihologiji. Selektori: Ilija Lučić (BIH), Slave Velkov (Makedonija),Jelena Polić (Srbija) održali su radionicu na temu „Dobar trener u ženskom fudbalu“, dok je Šerif Hrustempašić vodio radionicu o pravima djeteta i rad sa djecom sa posebnim potrebama. 


Aktivno  učešće u ovom projektu predstavili su članovi Opština Pljevlja, Tivat, Cetinje i Mojkovac. Izlaganje na temu Prezentacija sporta u opstini imali su : Sekretarka za drustvene djelatnosti Opstine Pljevlja Emina Salihovic i savjetnik za sport u Opstini Cetinje Ivica Glendza.Rad sportskih klubova u gradu Zagrebu prezentovala je Eleonora Kovac.


Poslednjeg dana, uz prisustvo ambasadorke Oepsa, evropske misije u Crnoj Gori, Mariz Davije, donešeni su zaključci ovogodišnjeg seminara Open Fun Football School, a jedan od najvažnijih je da će se već u ovoj godini organizovati regionalni seminar, na znatno većem nivou.