Naslovna Sport Fudbal Otvorenu zabavnu školu fudbala podržala ambasadorka OEBS-a

Otvorenu zabavnu školu fudbala podržala ambasadorka OEBS-a

0

ZAVRŠEN DVODNEVNI SEMINAR POSVEĆEN ŽENSKOM FUDBALU

PROJEKAT PODRŽALA AMBASADORKA OEBSA

Dvodnevni seminar posvećen ženskom fudbalu „Otvorena zabavna škola fudbala“, koji je održan od 05. do 07. juna u Budvi, završen je juče 
U prethodna dva dana učesnici su imali priliku da predstave svoj rad, ali i da razgovoraju na mnoge različite teme povezane sa fudbalom.


Prvog dana uručene su diplome bivšim instruktorima Otvorene zabavne škole fudbala, a sadašnji članovi organizacije su predstavili svoj plan rada za sledeću godinu. 


Drugog dana, održane su čak tri radionice. Ivana Vukašinović je govorila o sportskoj psihologiji. Selektori: Ilija Lučić (BIH), Slave Velkov (Makedonija),Jelena Polić (Srbija) održali su radionicu na temu „Dobar trener u ženskom fudbalu“, dok je Šerif Hrustempašić vodio radionicu o pravima djeteta i rad sa djecom sa posebnim potrebama. 


Aktivno  učešće u ovom projektu predstavili su članovi Opština Pljevlja, Tivat, Cetinje i Mojkovac. Izlaganje na temu Prezentacija sporta u opstini imali su : Sekretarka za drustvene djelatnosti Opstine Pljevlja Emina Salihovic i savjetnik za sport u Opstini Cetinje Ivica Glendza.Rad sportskih klubova u gradu Zagrebu prezentovala je Eleonora Kovac.


Poslednjeg dana, uz prisustvo ambasadorke Oepsa, evropske misije u Crnoj Gori, Mariz Davije, donešeni su zaključci ovogodišnjeg seminara Open Fun Football School, a jedan od najvažnijih je da će se već u ovoj godini organizovati regionalni seminar, na znatno većem nivou.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.