Naslovna Sport Fudbal Muhamed Gerina podnio ostavku

Muhamed Gerina podnio ostavku

2

Nakon više od četiri decenije rada u Rudaru Muhamed Gerina podnioo je ostavku na mjesto predsjednika kluba. Čovjek koji je sa Rudarom prošao put od Sjeverne regije, do Evrope po svemu sudeći više nema snage da se bori sa nedaćama koje su zadesile klub. Doduše za vrijeme njegovog bitisanja u Rudaru bilo je i težih situacija, ali neko novo vrijeme u kome su najglasniji oni nemaju namjeru ni kartu za utakmicu da plate, a kamo li da pomognu klubu, doprinjelo je tome da se Gerina povuče iz Rudara.

Nakon analize učinjenog u prethodnoj sezoni odlučio sam da podnesem ostavku na mjesto predsjednika kluba. Prvo bih se zahvalio igračima i stručnom štabu koji su profesionalno odradili svoje obaveze i uspjeli da ostvare zacrtani cilj. Poslije izuzetno teške sezone, pogotovo u organizacionom smislu, osjecam potrebu da svojim činjenjem pokrenem stvari sa mrtve tačke, kada je u pitanju status FK Rudar. Iskreno vjerujem da ce se pojaviti sponzor, koji ce oformiti novi upravni odbor i kadar da stabilizuje situacija u klubu. Sa druge strane još jednom apelujem na velike kompanije, koje posluji na teritoriji nase Opštine, da se uključe u finansiranje najtrofejnijeg kluba na sjeveru, i pokazu nivo drustveno odgovornog djelovanja, naveo je Gerina u pisanoj ostavci.

Podsjetimo da je Gerina par puta ove sezone pozajmljivao novac kako bi klub moga da plati službena lica, sudije, kontrolora i delegata i na taj način spasio Rudar od selidbe u niži ranga takmičenja.

Ovim putem Pvportal se zahvaljuje Gderini na sve što je uradio za fudbal u Pljevljima.

2 KOMENTARA

  1. Grobar Pljevaljskog fudbala
    Uvijek dobar samo sebi i licnim interesima…
    Covjek je nevjerovatno inteligentan, pomislis da mu je stralo do Rudara, fudbala…

Comments are closed.