Naslovna Najnovije vijesti OO DPS Pljevlja – Nastavljamo započete i počinjemo nove projekte

OO DPS Pljevlja – Nastavljamo započete i počinjemo nove projekte

0

SAOPŠTENJE OO DPS PLJEVLJA

Poštovani sugrađani,

Mandat dobijen od vas na poslednjim lokalnim izborima nas obavezuje i daje za pravo da našim gradom upravljamo posvećeno i predano u interesu svih građana Opštine. Manipulacije i špekulacije, zarad dnevnog politikanstva i sitnih poena ostavljamo onima kojima je kritika jedino što su znali i što znaju da rade. Mi idemo dalje, nastavljamo započete i počinjemo nove projekte za evropski sjaj naših Pljevalja kroz podizanje nivoa kvaliteta življenja svih Pljevljaka.

Kao odgovorna partija, zajedno sa koalicionim partnerima, posvećeno i pažljivo se odnosimo prema izboru svih onih koji vrše najodgovornije funkcije u službi građana. Posebna odgovornost je na nama kad treba izabrati prvog čovjeka grada koji će biti ne samo predsjednik naše opštine već i represent svih nas kako u samom gradu tako i šire. U tom cilju danas smo bezrezervnom  podrškom odbornika sa liste koalicije DPS. SD, BS-Milo Đukanović-Za dobro građana Pljevalja izabrali gospodina Igora Golubovića za predsjednika naše opštine.

Stečeno radon iskustvo, odgovornost, stručnost i ugled, postignuti rezultati na rukovodećim funkcijama koje je obavljao, kao i rezultati ostvareni u radu lokalne i državne uprave, su preporučili Igora Golubovića za predsjednika Opštine Pljevlja i garant su da će tu funkciju obavljati posvećeno i u interesu svih građana opštine Pljevlja.

 OO DPS-a Pljevlja

Predsjednik Vlade Milinković s.r

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime