Naslovna Vijesti Društvo Ukoliko ne bude kiše stiže asfalt

Ukoliko ne bude kiše stiže asfalt

2

Asfaltiranje u glavnoj gradskoj ulici kralja Petra počeće naredne nedelje,ukoliko to dozvole vremenske prilike. Kako je u izjavi rekao Direktor direkcije za razvoj i izgradnju Nenad Rubežić, asfaltiranje će izvršiti preduzeće „Putevi“ – Užice.

Ukoliko vremenske prilike dozvole, odnosno ukoliko ne bude padala kiša naredne nedelje kreće asfaltiranje – kazao je Rubežić i pojasnio da je i predhodnih dana zbog kiše odlagano asvaltiranje.

On je kazao da je u lokalnoj upravi svima jasno da radove treba što prije završiti jer je ljetnja sezona na pragu. Vrlo brzo će stići i granitne ploče, koje će biti postavljene čim se završi asvaltiranje ulice naglašava Rubežić i dodaje da će i drugi poslovi biti okončani.

U poslednjih nekoliko dana i mjeseci, građani, predstavnici nevladinog sektora kao i predstavnici opozicionih partija oštro su kritikovali zastoj radova u glavnoj gradskoj ulici.

Inače, radovi u glavnoj gradskoj ulici kralja Petra počeli su u junu prošle godine, a rok za završetak svih radova bio je 100 dana. Potom je rok produžen za još 100 dana ali radovi nisu završeni ni za 300 dana. Hoće li sada skonačno svi radovi u ulici kralja Petra biti privedeni kraju ostaje da se vidi.

Izvor:Dan

M.Lučić učesnica projekta “Informacije bez prepreka “koji finansira ZZZ CG

2 KOMENTARA

  1. Ljudi stize asvalt. Slegla se konacno podloga. Kad dodju kamioni sa asvaltom svi na ulice da ih pozdravimo. Nije mala stvar, slegla se dobro carsija.

  2. Kod nas se jedino „neprobijaju rokovi“ kada država treba da naplati nešta od ovog jadnog naroda, u tome su ažurni maksimalno.

Comments are closed.