Naslovna Najnovije vijesti Rukometeši Rudara i zvanično prvoligaši

Rukometeši Rudara i zvanično prvoligaši

0
dav

DRUGA LIGA ZA RUKOMETAŠE 17. KOLO

Rudar-Lovćen 2 39:27 (21:11)

Dvorana S.C. „Ada“. Gledalaca oko 200. Sudije: Marko Vujisić i Stefan Ivanović (Podgorica). Sedmerci: Rudar, Lovćen 2 2(1). Isključenja Rudar šest minuta, Lovćen 2 10 minuta.

RUDAR: Milović, Marković, Pejović, Junuz 3, Ćurčić 1, Đulović 5, Dragašević 4, Bojović, Čepić 6, Ćorsović 3, Matović 4, Gazdić, N. Vojinović 1, V. Vojinović, Knežević 6, Vukas 6.

LOVĆEN: Vujović, Mudreša, Tomanović, Andrić 1, Stanojević 5, Krivokapić 7, Đurović 3, Mrvaljević 1, Miljenović 2, Ž. Kaluđerović, Martinović, Pešić, Pajović 3, J. Kaluđerović 3, Vujović 2, Vukićević.

Rukometaši Rudara i zvanično su tri kola prije kraja prvenstva postali prvoligaši, pošto imaju sedam bodova više od drugoplasiranog Danilovgrada. Na utakmici sa Lovćen Pljevljaci su željeli što prije da pokažu, da je jedini poraz koji su doživjeli u prošlom kolu od Berana, bio samo loš dan. Veoma brzo, i pored agresivne igre gostiju u odbrani, stekli su nedostižnu prednost i kontrolisali utakmicu do samog kraja, a na kraju aplauz i ovacije. Pljevlja su ponovo na rukometnoj prvoligaškoj mapi i nadamo se da će klub imati veću podršku, pogotovu privrede, kako bi se ova talentovana generacija zadržala na okupu. Plasman u društvo najboljih obezbjeđen je na impresivan način. U dosadašnjih 17 utakmica Rudar je upisao 15 pobjeda, izgubio jednu utakmicu i jednom, i to u Pljevljima sa Danilovgradom, igrao neriješeno. Dakle radi se o izuzetno perspektivnoj generaciji koju bi trebalo zadržati na okupu.