Naslovna Najnovije vijesti Nova svečana sala „Taša“ u modernom ruhu ponovo na usluzi Pljevljacima

Nova svečana sala „Taša“ u modernom ruhu ponovo na usluzi Pljevljacima

0
dav

Nakon nekoliko mjeseci, Pljevljaci svoja gradniozna veselja ponovo mogu organizovati u restoranu „Taša“, ovoga puta u sasvim novom, ambijentu i novoj lokaciji.

Potpuno nov objekat izgrađen je tridesetak metara od restorana „Taša“, pored prodavnice „Laco elektro“. Objekat je opremljen nejmodernijom ventilacionom opremom, jedinstvenim sisitemom koncertne laserske rasvjete, akustičnim elementima, vrhunskim moderno dizajniranim mobilijarom, a sam ambijent je priča za sebe.

Prostor je pobjeljen na dva nivoa. Po želji zakupca oba mogu biti u upotrebu, a ukupan kapacitet između 600 i 700 gostiju. Maksimalan kapaciet objekta, za koncertna izvođenja je oko 1.500 ljudi. Sve je urađeno po strogim evropskim normama tako da ovaj objekat, po svom izgledu i sadržaju ne zaostaje za onim sličnim u velikim evropskim metropolama. Jedino što po čemu će se „Taša“ ralikovati, od tih lokala, je ljubazno osoblje sa iskustvom koje je isključivo iz Pljevalja tako da ćete se osjećati prijatnije.

Naravno oko objekta će biti 120 parking mjesta, u okviru objekta, moderna kuhinja i prostor za djecu koji će fizički biti odvojen o svečane zale, tako da će djeca uživati u muzici namjenjenoj njima, a naravno za dječiju zabavu biće zaduženi animatori sa iskustvom. Ono što je novina u Pljevljima je mladenački balkon. Naime mladenci će iz svog luksuznog apartmana, iz koga će imati pogled na grad, imati pogled i na svečani salu, a njihov trenutak pojavljivanja na balkonu koji je u samoj sali sigurno će biti emotivan, propraćen ovacijama i posebnom muzikom. Naravno u „Taši“ možete i dalje organizovati dječije rođendane, okupljanja zaposlenih i ostala okupljanja.

dav

I ono što je bitno za vaš novac dobićete mnogo više nego što ste očekivali, ljudi iz „Taše“ sucotvoreni za svaki dogovor.