Naslovna Vijesti Društvo Kancelarija za mlade i prevenciju narkomanije organizovala predstavu za osnovce i sastanak...

Kancelarija za mlade i prevenciju narkomanije organizovala predstavu za osnovce i sastanak sa kolegama iz susjednih gradova

0

Kancelarija za mlade i prevenciju narkomanije aktivno radi na prevenciji  narkomanije i sarađuje sa školama. Kancelarija je predstavila i aktivnosti koje su urađene u 2018oj godini.

Pljevaljski osnovci su imali priliku da vide predstavu koju su radili učenici OŠ”Ristan Pavlović”u okviru programa prevencija narkomanije.

Predstava je premijerno izvedena 26og decembra 2018 godine u Gimnaziji “Tanasije Pejatović”, i tada je obećano da će je viđeti sva djeca osnovnih škola u Pljevljima uključujući i seoska područja.

Predstavu su kao i prošli put izveli učenici osmog razreda u saradnji sa recitatorskom sekcijom OŠ ”Ristan Pavlović”.

Predstava je prikazana djeci da shvate problem narkomanije i da na neki način kao što i sama predstava nosi  naziv da ne počinju da ulaze u taj problem.

Što se tiče drugog segmenta aktivnosti kancelarije za mlade u prevenciji narkomanije i bolesti zavisnosti se odnosi na sastanak kolega iz opštinskih kancelarija Berane i Žabljak ,predstavnika Centra za socijalni rad i predstavnik policije.To je bio neformalni sastanak gdje su prikazani rezultati rada za 2018.godinu i šta se bolje može uraditi u 2019. godini.

Mira Lučić učesnica projekta “Informacije bez prepreka “koji finansira ZZZ CG