Naslovna Najnovije vijesti Pucaj visoko! Uz fenomenalan dobitak čeka te još više od 5000€ i...

Pucaj visoko! Uz fenomenalan dobitak čeka te još više od 5000€ i sjajne nagrade!

0


Dolazi vikend, a sa njim i mnogo sporta! Svi ljubitelji košarke i fudbala imaće na šta da se klade, a kada je već tako zašto ne iskoristiti najbolju ponudu?

A najbolja ponuda je u Meridianu, jer tamo dobitak nikada ne dolazi sam, tamo dobitak dolazi u paketu sa još nagrada! Da bi se to desilo potrebno je samo da budete među najboljima.

Ukoliko na dobitnom tiketu budete imali jednu od najvećih kvota – čekaju vas nagrade koje se kreću od 2500€ pa sve do telefona, hoverborda i Playstationa 4! Dakle potrebno je da u periodu od 5. aprila do 5. juna budete među 10 najboljih i očekuju Vas sledeće nagrade:

1. mjesto 2500€ bonusa

2. mjesto 1500€ bonusa

3. mjesto 1000€ bonusa

4. mjesto PlayStation 4

5. mjesto Hoverboard

6. mjesto Telefon

7, 8, 9 i 10 mjesto 100€ bonusa

A upravo ovog vikenda ima toliko šansi za tiket sa sjajnom kvotom! Od Premijer lige gdje se Mančester siti i Liverpul bore za titulu, preko Bundeslige gdje ove subote imamo duel između Borusije Dortmund i Bajerna iz Minhena koji će riješiti pitanje titule.

Čak se i u Primeri Atletiko Madrid nada da bi pobjedom nad Barselonom mogao ponovo da se uključi u trku za titulom. A u ABA ligi ćemo za vikend dobiti parove finala – tako da je ovo vikend odluke.

A na tebi je da odlučiš kako ćeš izabrati parove i ako tvoja kvota bude najveća – Meridian će te obradovati neverovatnim poklonima!