vrtić eko bajka kolonija. 2jpg Vijesti

Zlatna medalja za “Eko bajku” na Novosadskom sajmu obrazovanja


Na 14. Međunarodnom sajmu obrazovanja “Putokazi „ u Novom Sadu, Javna predškolska ustanova „Eko bajka“ osvojila je Veliku zlatnu medalju za cjelokupni vaspitno-obrazovni rad.

Vrtić „ Eko bajka „ na ovom sajmu predstavio je dio svojih aktivnosti, a po ocjeni stručnog žirija i eminetnih stručnjaka, ova ustanova pedagošku teoriju i praksu primjenjuje na najvećem nivou.

Sajam obrazovanja „Putokazi“ održan je od 7. – 9. marta na Novosadskom sajmu, a pored Crne Gore predstavljene su obrazovne ustanove iz Austrije, Hrvatske, Srbije i Republike Srpske.

Direktorica Abela Popović Eko bajke najavila za naredni period brojne aktivnosti koje su planirane: zajednički koncert sa tamburaškim orkestrom,smotra foklora I  takmičenje u Požarevcu,rastimo uz ples.

Marina Soković učesnica projekta“Informacije bez prepreka“koji finasira ZZZCG


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>