rudnik-uglja Vijesti

Ugalj na odloženo za penzionere


Pljevaljski penzioneri će od danas moći da uzimaju ugalj na odloženo plaćanje u Rudniku uglja. Prethodnih dana je potvrđeno iz Fonda PIO i Saveza penzionera da je takva mogućnost data penzionerima i da je ugovor potpisan. Juče je i u Rudniku uglja potvrđeno da su predstavnici tog preduzeća stavili potpis na trojni sporazum i da penzioneri neće morati da čekaju 1. jun kako bi kupili ugalj na odloženo plaćanje.

Izvršni direktor Rudnika uglja Slavoljub Popadić potvrdio nam je juče da su potpisali ugovor.

– Ugovor je potpisan i već od sjutra će penzioneri, po već utvrđenim pravilima, moći da uzimaju ugalj na odloženo plaćanje, kazao je Popadić.

Prema podacima iz Udruženja penzionera, mnogim njihovim članovima je već nestalo ogreva. Posebno je teško onima koji primaju najnižu penziju od 125 eura, koliko u Pljevljima prima 591 penzioner.

Marina Soković učesnica projekta“Informacije bez prepreka“koji finasira ZZZCG

.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>