Home Sport Fudbal Rudar dočekuje Lovćen u Podgorici

Rudar dočekuje Lovćen u Podgorici

0

Sjutra se igraju utakmice 24.kola prve Telekom fudbalske lige.Rudar od 15 sati dočekuje Lovćen na kampu FSCG u Podgorici.

Utakmice 24.kola igraju se u srijedu 13.marta.

Rudar će nakon gostovanja Mornaru u Nikšiću , dočekati Lovćen u Podgorici. Rudar je u sjutrašnjoj utakmici domaćin na papiru, jer vremnski uslovi nisu dozvolili da se utakmica odigra pred domaćom publikom u Pljevljima.

Rudar će i protiv Lovćena imati priliku da dođe do tri boda , bez obzira što se igra u Podgorici gdje je  Lovćen uslovno rečeno na domaćem terenu. Cetinjani su loše ušli u proljećni dio sezone  i trenutno su iza Rudara na tabeli i skoro sigurni učesnici baraža za opstanak.Sa druge strane Rudar želi da izbjegne baraž, a mrtvu trku za taj cilj vodiće sa Iskrom. U prošlom kolu je propuštena šansa da se pretekne Iskra na tabeli jer su Danilovgrađani poraženi od Sutsjeske a sjutra dočekuju Mornar koji će im ,makar na papiru, biti lak protivnik.

U Rudaru ne obraćaju pažnju na druge ekipe već samo na svoj rad.Vremena za žal za propuštenim prilikama u duelu sa Mornarom nema i ekipa je u potpunosti posvećena duelu sa ekipom Lovćena.

Rudar će sjutra  od 15 sati na kampu FSCG dočekati Lovćen, a u ostalim utakmicama sastaju se Budućnost-Petrovac, OFK Titograd-Sutjeska , Iskra – Mornar i Zeta – Grbalj.

 Danko Gospić učesnik projekta „Informacije bez prepreka“ koji finansira Zavod za zapošljavanje Crne Gore