Presentation1 Vijesti

OŠ „Salko Aljković“ – „Škola za 21. vijek“.


Osnovna škola „Salko Aljković“ jedna je  od dvadeset u Crnoj Gori koja učestvuje  u projektu „Škole za 21. vijek“. Škola je dobila 30 mikrobit računara i u školi je formiran „Micro:bit klub“ gdje su djeca učila da programiraju i svoje ideje sprovedu u djelo.

U okviru projekta 12.  marta organizano je Drugo nacionalno takmičenje „Škole za 21. vijek“. Učenici su predstavljali svoj projekat pred komisijom i ostalim učesnicima. Nakon toga projekte su izložili u holu hotela „Ramada“ gdje su djeca ministru prosvjete Damiru Šehoviću, predstavnicima Zavoda za školstvo, direktorima osnovnih škola objašnjavali kako su napravili projekat i koji efekat su željeli da postignu.

Čestitamo učenicima koji su na najbolji način predstavili svoju školu, kao i mentornki Slađani Knjeginić


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>