ROMOCIJA FDUBALA OŠ RISTAN PAVLOVIĆ Sport

Odtržan pokazni trening u OŠ „Ristan Pavlović“


U okviru projekta koji realizuje FK Breznica ,,Popularizacija muškog i ženskog fudbala na teritoriji Opštine Pljevlja“ održani su pokazni treninzi za dječake i djevojčice u gradskim Osnovnim školama.

Partneri FK Breznice na ovom veoma značajnom projektu su: Međunarodna organizacija ,,Open Fun Football Schools“ i NVO ,,Sport spaja“ iz Pljevalja.

PROMOCIJA FDUBALA OŠ RISTAN PAVLOVIĆ

Treneri FK Breznica su svoje znanje i pozitivnu energiju uspješno prenosili na učenike tokom trajanja treninga , a učenici su aktivno učestovali na promociji , takmičili se, a najbolji su dobili nagrade i to: fudbalske lopte, majice i rance.

ROMOCIJA FDUBALA OŠ 1RISTAN PAVLOVIĆ

 

Nagrade su dijelili Goran Knežević, službenik Sekretarijata za duštvene djelatnosti i Božidar Čabarkapa, asistent ,,Danske škole “ za Crnu Goru.

Danko Gospić učesnik projekta „Informacije bez prepreka“ koji finansira Zavod za zapošljavanje Crne Gore

 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>