Naslovna Najnovije vijesti Odbojkašice Rudara igraju najvažnuju utakmicu u sezoni

Odbojkašice Rudara igraju najvažnuju utakmicu u sezoni

0
dig

U subotu, 23. marta odigraće se 13.kolo Prve lige za odbojkašice.

U sportskom centru “Ada” sa počekom od 16 časova, ekipa Rudara ugostiće ekipu Gimnazijalca.

Rudar bi u slučaju pobjede skoro sigurno obezbjedio učešće u pljej ofu što bi bio ogroman uspjeh ove ekipe kojoj je prije početka prvenstva malo ko dava šanse za plej of. U prvoj utakmici ova dva tima Kotoranke su pobjedile Rudar sa 3:2 i to je ujedno bila prva pobjeda Gimnazijalca nad timom iz Pljevalja. Sigurno je da će gošće sa velikom motivom doputovati u Pljevlja, ali Rudar je u usponu forme a u ekipi vlada dobra atmosfera. Iz kluba pozivaju najvijače da im pomognu u najvažnojoj utakmici sezone.  Utakmicu sude Branimir Janjević i Sava Baatizić iz Podgorice.

U subotu nam gostuje ekipa Gimnazijalca iz Kotora. Prvenstvo polako ulazi u završnu fazu, i mi i Gimnazijalac se borimo za to 4-to mjesto i plasman u Plej of. Posle mnogo turbulencija sa početka sezone kada nam je skoro kompletna ekipa otišla sada je situacija dosta bolja, mlade igračice su već stasale, fizički smo spremni i u dobroj atmosferi dočekujemo Gimnazijalac. Sigurna sam da će obje ekipe pokazati dobru igru kakvu smo inače pružali i tokom sezone, a da cće teren i publika SC “Ada” Pljevlja biti prevaga u našu korist, kazala je trener ekipe Rudara, Nataša Marković.

-Idemo na vrlo teško gostovanje, koje će najvjerovatnije odlučiti koja će ekipa biti učesnik play off-a. Iako smo u prvom dijelu pobjedili ekipu Rudara, oni su favoriti u ovom susretu, što pokazuju rezultati prethodnih utakmica i odličan sastav koji je teško pobjediti u Pljevljima. Međutim mi ćemo se boriti do posljednjeg atoma snage da napravimo istorijski uspjeh i završimo sezonu na, za nas, odličnom četvrtom mjestu, izjavio je trener Gimnazijalca, Milan Franović.

Od 18 časova u Sportskom centru “Rea” u Budvi, sastaju se ekipe Mediteran Bemax i Galeb Poliklinika Hipokrat, dok će se u istom tom terminu odigrati meč između Luke Bar i Jedinstva Franca u Sportskom centru “Topolica” u Baru. Sat kasnije (19h) u Sportskom centru “Nikšić” u Nikšiću, sastaju se ekipe Nikšića i Morače.

Prva liga (Ž) – 2018/2019

pvportal.me/odbojka.me