54434466_1915023335274401_7097026130531581952_n Sport

NVO Sport spaja ove godine odradiće 10 škola fudbala u 10 gradova Crne Gore


Sredinom sedmice odrzan je sastanak u Sarajevu predstavnika ,,Open Fun Football Schools „sa Balkana i glavnog direktora Andersa Levinsena gdje je prezentovan dosadašnji rad svih organizacija i aktivnosti projekta koje treba da se realizuju za 2019 godinu.

Prošle godine ,, Open Fun Football Schools Montenegro “ (NVO Sport spaja). svim školama u gradu i pljevaljskim selima podijelili po pet lopti, kao i korisnicima usluga NVO „Zračak nade” i polaznicima gradskog vrtića. Takođe sportska oprema podijeljena u šest crnogorskih gradova, kao i da je u okviru projekta podijeljeno 750 lopti i 90 komleta za trenere i instruktore škola.
„Open fun football schools Montenegro” koja djeluje u okviru NVU „Sport Spaja” sa sjedištem u Pljevljima tokom protekle godine organizovala je šest promocija fudbala. U organizovanim školama fudbala učestovalo je preko 1.500 dječaka i djevojčica uzrasta od 8 do 12 godina. Među koordinatorima su se tokom pomenutih promocija fudbala našli: Jovan Marković, Vuksan Kruščić, Vasko Dragović, Pavle Giljen, Dragan Vrećo i Alen Pajević.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>