Naslovna Sport Fudbal NVO Sport spaja ove godine odradiće 10 škola fudbala u 10 gradova...

NVO Sport spaja ove godine odradiće 10 škola fudbala u 10 gradova Crne Gore

0

Sredinom sedmice odrzan je sastanak u Sarajevu predstavnika ,,Open Fun Football Schools „sa Balkana i glavnog direktora Andersa Levinsena gdje je prezentovan dosadašnji rad svih organizacija i aktivnosti projekta koje treba da se realizuju za 2019 godinu.

Prošle godine ,, Open Fun Football Schools Montenegro “ (NVO Sport spaja). svim školama u gradu i pljevaljskim selima podijelili po pet lopti, kao i korisnicima usluga NVO „Zračak nade” i polaznicima gradskog vrtića. Takođe sportska oprema podijeljena u šest crnogorskih gradova, kao i da je u okviru projekta podijeljeno 750 lopti i 90 komleta za trenere i instruktore škola.
„Open fun football schools Montenegro” koja djeluje u okviru NVU „Sport Spaja” sa sjedištem u Pljevljima tokom protekle godine organizovala je šest promocija fudbala. U organizovanim školama fudbala učestovalo je preko 1.500 dječaka i djevojčica uzrasta od 8 do 12 godina. Među koordinatorima su se tokom pomenutih promocija fudbala našli: Jovan Marković, Vuksan Kruščić, Vasko Dragović, Pavle Giljen, Dragan Vrećo i Alen Pajević.