pljevlja-panorama-zimi1 Vijesti

Ministarstvo rada i socijalnog staranja, u saradnji sa Ministarstvom finansija i Delegacijom EU, raspisalo dva poziva za bespovratna grant sredstva


1.Poziv za dodjelu bespovratnih sredstava „Aktivnosti osposobljavanja i obrazovanja za deficitarna zanimanja i za povećanje zapošljivosti RE populacije”.

2.Poziv za dodjelu bespovratnih sredstava “Podrška pružanju socijalne i dječije zaštite u Crnoj Gori”.

Kolege iz Ministarstva rada i Finansija će sledećih 10 dana držati info sesije u nekoliko gradova u CG, kako bi informisali ciljne grupe o svim detaljima oba Poziva.

U Pljevljima će info dan biti organizovan 14.03. u Skupštinskoj sali. Prezentacije i pitanja za prvi Poziv organizovana su od 10-12h, a za drugi od 13-15h.

Izvor: RTPV

Mirjana Sandić učesnica projekta „Informacije bez prepreka“ koji finansira ZZZ CG


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>