Home Kultura “Ako znate bilo što” na sceni Doma kulture u Pljevljima

“Ako znate bilo što” na sceni Doma kulture u Pljevljima

0

Nakon Nikšića i Podgorice, popularni muzičko – poetski program pred Pljevaljskom publikom U četvrtak 7. marta 2019. godine sa početkom u 19 časova, u Domu kulture održaće se muzičko-poetsko veče pod nazivom “Ako znate bilo što” u izvođenju poznatih crnogorskih glumaca Jelene Rakočević Nenezić i Sima Trebješanina.

Veče je upriličeno povodom međunarodnog dana žena a ulaznice su besplatne i mogu se podići na biletarnici Doma kulture na dan održavanja programa od 12 do 19 časova. Jelena Rakočević Nenezić i Simo Trebješanin su premijerno ovo veče izveli 24.12.2018. u sali Zahumlja u Nikšiću uz ovacije publike i konstataciju da je upravo ovakvo osvježenje za crnogorsku kulturnu scenu bilo potrebno.

 

Nakon „Zahumlja“ i KIC-a “Budo Tomović“ ovaj dvojac će se u svom pohodu, predstaviti i na sceni Doma kulture a Pljevljaci će imati priliku da čuju pjesme Štulića, Bajage, Jadranke Stojaković, Šobića, grupe „Bolero“ i drugih poznatih izvođača, kao i stihove Desanke Maksimović i Sergeja Jesenjina. Organizator večeri je Sekretarijat za društvene djelatnosti opštine Pljevlja.

Muzicko poetsko vece - ako ynate bilo sto