01 Zračak nade

15. i 16. marta II dio obuke u NVU “Zračak Nade”


U prostorijama NVU “Zračak Nade” u Pljevljima 15. i 16. marta 2019. godine u okviru projekta “Za život u zajednici bez diskriminacije” koji je podržalo Ministarstvo za ljudska i manjinska prava, organizuje se II dio obuke pod nazivom “Obuka za znakovni jezik za predstavnike pravosuđa, zdravstva, obrazovanja, socijalne zaštite, MUPa, medija, biznis sektora, NVO sektora”. Obuka za sticanje osnovnog znanja za komuniciranje na znakovnom jeziku, akreditovana je kod Zavoda za školstvo Crne Gore, a angažovani su predavači surdoaudiolozi iz Resursnog Centra “Peruta Ivanović” iz Kotora.

Mirjana Sandić učesnica projekta „Informacije bez prepreka“ koji finansira ZZZ CG


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>