djecak sa zabljaka Žabljak

Žabljak: Na dječaka se obrušio snijeg i led sa stambene zgrade


Sedmogodišnji M.B. sa Žabljaka prošao je sa hematomom na glavi i povredom ruke, kada se danas oko podne na njega obrušio led i snijeg sa stambeno poslovne zgrade u centru grada.

Dječak je mahinalno podigao ruke iznad glave pa mu je ledenica povrijelila lakat. Dodatna fizička bol nastupila je i usled pada na zaleđenu ulicu.

„Uplakanog i uplašenog odmah su ga naši poznanici prevezli do hitne pomoći. Prevezen je u pljevaljsku bolnicu gdje su konstatovane lake povrede u vidu čvoruge na glavi i bolovo u ruci. Cijelim putem do Pljevalja bio je dezorjentisan“,, priča njegova majka Nina Bogavac.

Načelnik Komunalne policije Nikola Dubljević rekao je da su postavili znakove upozorenja pješacima o opasnosti od snijega i leda sa krovova ali da svu odgovornost snose organi upravljanja zgradom.

Vera Čolović ucesnica projekta ,,Informacije bez prepreka” koji finansira Zavod za zapošljavanje Crne Gore

Izvor „Vijesti“


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>