Vijesti

Voda i dalje nije za piće


Na osnovu  posljednjih  rezultata analize voda  gradskih vodovoda u Pljevljima  dostavljenih Zdravstveno-sanitarnoj inspekciji dana 12.02.2019 godine i stepena mutnoće od 13.02.2019 godine, Iz Zdravstveno-sanitarne inspekcije, Uprave za inspekcijske poslove, PJ  Pljevlja  saopštavaju da je voda sa sva tri gradska vodovoda ( Pliješ, Breznica i Jugoštica) higijenski neispravna i nije za piće.

 

Vremenske prilike uslovljavaju česte promjene stepena mutnoće u vodi gradskih vodovoda u Pljevljima te će o svim eventualnim promjenama, gradjani biti blagovremeno informisani, dodaju iz ove inspekcije.

Izvorska voda sa česama kod Motela »Vodice« je higijenski ispravna i može se koristiti za piće, dok je izvorska voda sa Javne česme kod Manastira »Sv. Trojice«  higijenski neispravna i nije za piće, saopšteno je  iz Zdravstveno-sanitarne inspekcija, Uprave za inspekcijske poslove, PJ  Pljevlja.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

2 comments on “Voda i dalje nije za piće

Comments are closed.