Naslovna Kultura Večeras Taksi bluz u Domu kulture

Večeras Taksi bluz u Domu kulture

0

Nova domaća komedija „Taksi bluz“, reditelja Miroslava Stamatova, biće prikazana danas i sjutra februara u Domu kulture u Pljevljima u terminima od 18:00 i 20:00 časova

Ova romantična komedija istovremeno je „road movie“ u kojoj je glavni junak priče Marko (Andrija Milošević), simpatični, propali dramaturg koji godinama radi kao taksista.
Njegove avanture pratimo tokom jedne urnebesne noći, kada se naizgled normalan radni dan na njegovom poslu pretvara u haos, jer se u taksi vozilo ušunja mali Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za ocem. Njihova vožnja će se pretvoriti u gomilu suludih situacija u kojima će učestvovati mnoštvo likova koje će prodefilovati kroz taksi.

7a0c9d8bd9eadf879f0011817e8c2396_XL

Glavne uloge tumače: Andrija Milošević, Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Đuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić i Nikola Pejaković.

Autori scenarija su Marko Backović i Marko Jocić, direktor fotografije je  Luka Milićević, scenografi Sanja Bulat i Katarina Plavša, kostimograf Jelena Đorđević, montažer Davor Bosankić, autori muzike Igor Perović i Vladimir Krkljuša.Producenti su Marko Jocić i Andrija Milošević.

Ulaznice po cijeni od 3€ mogu se kupiti na biletarnici Doma kulture svakim danom u periodu od 12:00 do 20:00 časova.

Organizator: Turistička organizacija Pljevlja i Sekretarijat za društvene djelatnosti opštine Pljevlja.