Naslovna Najnovije vijesti Lekić – Ni jednom rečenicom niste pojasnili upravo razloge zbog čega nisu...

Lekić – Ni jednom rečenicom niste pojasnili upravo razloge zbog čega nisu kablovski operateri instalirali potrebnu opremu

0

ODGOVOR direktoru RTV Pljevlja

Poletjeli ste da odgovorite, direktore Miličiću, na moju konstataciju na Skupštini da predsjednik Opštine, svojim uticajem na Vas, iz meni nepoznatih razloga, sprečava direktan prenos rada Skupštine, konstatujući da u Vaše nove prostorije kablovski operateri još uvijek nisu instalirali potrebnu opremu za emitovanje programa.
Ni jednom rečenicom niste pojasnili upravo razloge zbog čega nisu kablovski operateri instalirali potrebnu opremu, niste nijednom rečenicom pojasnili građanima kada će kablovski operateri završiti posao i kada će RTV Pljevlja početi emitovanje programa.
Kažete da snimke sjednica građani mogu pogledati na Youtube kanalu, Žalosno je da direktor jedne informativne kuće smatra da snimak sa skupštine objavljen na Youtube kanalu može zamijeniti direktan prenos iste.
Moju izjavu ste nazvali besmislicom a ćutite, kako bi naš narod rekao – „kao mumija“ ili „trun u gaćama“, ne smijete živi da se javite kada gospodin Đačić u ime Vas najavljuje početak emitovanja programa sredinom decembra mjeseca 2018.godine.
27.novemba, na dan RTCG, kao Vaš gost izjavio je, citiram : „ Televizija Pljevlja u etru od sredine decembra.“
Predsjednik Skupštine, 26.decembra 2018.godine, na šestom zasjedanju Skupštine obećao je emitovanje programa RTV Pljevlja u januaru mjesecu 2019.godine. Danas je predsjednik Skupštine obećao odbornicima i građanima da će RTV početi sa emitovanjem programa u martu 2019.godine.
Pitam Vas  da li su ovo moje besmislice gdje sam ja sam na osnovu izjava predsjednika opštine i predsjednika Skupštine osnovano posumnjao da izbjegavate emitovanje programa zbog direktnog prenosa Skupštine?

PREDSJEDNIK OO NSD
Milan Mijo Lekić