2C599728-59E7-48F2-BCD7-9ED43C352C17 Sport

Kik boks klub ,,Deadly strike“ zadovoljan nastupom u Sarajevu


Na  internacionalnom kik boks turniru u Sarajevu, Kik boks klub ,,Deadly strike“ je imao solidne rezultate s obzirom na jaku konkurenciju.
Alija Selmanović se u finalu odlicno držao protiv vicešampiona svijeta u super teskoj kategoriji i na kraju  izgubio na bodove i uzadovoljio se srebrom.
Amar Rašcić je u eliminacionim borbama dobio jakog protivnika tehničkim nokautom. U finalu iako je ,,demolirao“ protivnika i na kraju sudije su pokazale pristrasnost prema njegovom protivniku i pripalo mu je srebro.
KBK-Deadly-Strlke-770x472
Tarik Rašcić se borio u pionirskoj kategeriji, pokazao jako zavidnu tehniku i uspio osvojiti bronzanu medalju.
Stručni stab Kik boks kluba se zahvaljuje generalnom sponzoru OPSTINI PLJEVLJA, kao i drugim sponzorima: Teretana ,,Hulk“ i D.O.O ,,Viktor gradnja“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>