Home Sport Fudbal Fudbalereke Breznice završile zimske pripreme

Fudbalereke Breznice završile zimske pripreme

0

Uprkos snijegu i hladnom  vremenu, fudbalerke  Breznice uspješno su odradile zimske pripreme u Pljevljima  na pomoćnom terenu  Gradskog stadiona I u hali S.C. Ada.

ŽFK BREZNICA PRIPREME 19 PLJEVLJA

U pripremenom perioduj Breznica je odigrala dvije utakmice. Prvu pripremnu utakmicu  Breznica je odigrala  u  Mostaru protiv  viceprvaka BIH,  ŽNK Emina,  gdje su fudbalereke Breznice slavile rezultatom 2:1. Drugu kontrolnu utakmicu Breznica je odigrala u Prilepu , pobjedivši makedonskog prvoligaša rezultatom 3:0.

-Trebali smo da odigramo još jednu utakmicu u Prilepu, ali nam vremenski uslovi to  nisu dozvolili.Sve u svemu igramo zrelo I odgovorno, nadam se da ćemo uspjeti da odbranimo titulu, što nam je I cilj. Osim utakmice u Prilepu, predstavnike Breznice  ugostio je predsjednik Skupštine opštine Prilep sa saradnicima. Na sastanku bilo je riječi o budućoj saradnji između dva kluba  I  dvije opštine, kazao nam je  Zoran Vuković, trener I osnivač ŽFK Breznica

ŽFK BREZNICA PRIPREME FEBRURAR 2019 PLJEVLJA

U narednom preiodu Breznicu očekuje  gostovanje u Radomlju I učešće na Međunarodnom turnir  u Sloveniji,  gdje će pionirke Breznice braniti čast Pljevalja I Crne Gore.

Danko Gospić učesnik projekta „Informacije bez prepreka“ koji finansira Zavod za zapošljavanje Crne Gore