Naslovna Vijesti Hronika Proteklog vikenda evidentirano 14 pijanih vozača, pronađena marihuana u audiju

Proteklog vikenda evidentirano 14 pijanih vozača, pronađena marihuana u audiju

1

Proteklog vikenda na području Centra beybjednosti Pljevlja zatečeno je 14 lica koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola. Policijski službenici CB Pljevlja podnijeli su 10 prekršajnih prijava, i oduzeli 11 vozačkih dozvola, a 3 lica su lišena slobode zbog počinjenih prekršaja. Ono što je zabrinjavajuće, od 14 vozača pod dejstvom alkohola, čak kod pet lica je utvrđena koncentracija alkohola u krvi većem od 1,3 promila, dok je jedno lice zatečeno da upravlja vozilom pod uticajem alkohola od 3,29 promila alkohola u krvi.

CB Pljevlja apeluje na vozače motornih vozila da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

-Policijski službenici CB Pljevlja provode akciju pojačane kontrole saobraćaja na putevima, vodeći računa o tehničkoj ispravnosti vozila, prekoračenju dozvoljene brzine zbog zimskih uslova vožnje, u vezi sa čim posebnu pažnju obraćaju na upravljanje motornim vozilima pod dejstvom alkohola, saopšteno je iz Centra bezbjednosti Pljevlja.

Marihuana u Audiju

Kroz plansko-preventivne aktivnosti koje preduzima CB Pljevlja, saobraćajna patrola je u ulici Narodne revolucije kontrolisala vozilo Audi A4 pljevaljskih registarskih oznaka, u kojem su se nalazila tri lica. Kod jednog lica je pronađeno 5,8 gr opojne droge marihuana. Protiv lica će biti preduzete zakonom propisane mjere, saopšteno je iz Centra bezbjednosti Pljevlja.

 

1 KOMENTAR

Comments are closed.