Naslovna Sport Košarka Kadeti Pljevlja impresivno do Super lige

Kadeti Pljevlja impresivno do Super lige

0

Kadeti  KK  Pljevlja su na spektakularan način završili takmičarsku sezonu. Naime oni su uspjeli da u kadetskoj ligi  upišu 11 pobjeda u 12 utakmica, i na taj način zauzmu prvo mjesto i  izbore plasman u  Super ligu.

viber image

U super ligi će se takmičiti  12 ekipa u 22 kola.

Iz kluba su kazali da je ovo veliki uspjeh za ekipu Pljevlja. I da je plasman u Super ligu idealna prilika za razvoj igrača i usavršavanje tima.

Za ekipu Pljevalja  nije bilo odmora tokom Nove godine, oni su već  u utorak 1. janura počeli sa pripremama. Takmičarska sezona  počinje 30. januara.

U super ligu plasirali su se tri prvoplasirana tima sa sjevera tako da ćemo i najkvalitetnijem takmičenju u konkurenciji kadeta gledati gradski derbi.

Trener Miki Jelovac zadovoiljan je učinkom svoje ekipe,

Moram da budem zadovoljan jer smo sa samo jednim porazom stigli do Super lige. Idemo dalje već smo počeli sa pripremama cilj nam je da se u što boljem svijetlu predstavimo košarkaškoj javnosti. Radi se o sjajnim momcima koji vole košarku i koji na svakom treningu daju sve od sebe kako bi napredovali. namo se da će se taj rad nagraditi u Super ligi. Ovu priliku koristim da se zahvalim loklanoj upravi koja nam je pomogla oko prevoza i DOO Taša koja je donirala opremu za naš klub, kazao je Jelovac.