Naslovna Najnovije vijesti Za dobro jutro – “Meni se dušo od tebe ne rastaje“

Za dobro jutro – “Meni se dušo od tebe ne rastaje“

0

Nakon četverogodišnje apstinencije i uspješnog albuma “Ponekad dolazim, ponekad odlazim“ koji je napravio s proslavljenim gitaristom Miroslavom Tadićem, Rade Šerbedžija je izdao novi album pod nazivom “Vrijeme je, draga, vrijeme je“. Na albumu mu se pridružio sad već njegov band Zapadni kolodvor, a kao gosti na albumu mu se pojavljuju Livio Morosin, Maja Posavec, Belma Alić i Iva Štefančić.

Za prvi singl odabarana je pjesma “Meni se dušo od tebe ne rastaje“ poznatu pjesmu Branimira Štulića, a inače cijeli je album posvećen velikim muzičkim  autorima. Za ovu pjesmu je i napravljen spot koji je sniman u Peroju, Fažanii Puli, u režiji njegovog sina Danila Šerbedžije, a u spotu uz njega glumi i poznati pulski ugostitelj Adi Hanić, a tu su i Milica Šerbedžija i Filip Vidović. Dorijan Vrkljan.

Poznati jugoslovenski umetnik Rade Šerbedžija sa svojim orkestrom „Zapadni kolodvor“ nastupiće 26. decembra u Kombank dvorani s početkom u 20.30 sati koncertom pod nazivom „Meni se dušo od tebe ne rastaje“. Specijalni gost biće Damir Urban, a posle Beograda 27. decembra će imati koncert u Domu vojske Srbije u Nišu, a dan kasnije u Domu kulture u Čačku.