Naslovna Sport Fudbal Pejaković – Pokazali smo više želje i htjenja od rivala

Pejaković – Pokazali smo više želje i htjenja od rivala

0

Kada je dolazio u Rudar krajem jula ove godine Ivan Pejaković slovio je za najveće pojaćanje ovog kluba jer su u našoj ligi rijetki igrači njegovog profila. Pejaković je univerzalac koji može da igra na svakoj poziciji u timu, igrač koji je kroz omladinsku i mladu reprezentaciju skrenuo pažnju na sebe a isto tako igrač koji zna kako se osvaja titula. Ovaj Cetinjanin šampionski pehar podigao je sa ekipom Budućnosti 2017, a igrom sudbine bio je glavni kreator pobjede Rudara nad podgoričkim timom. Bio je neriješiva enigma za odbranu Budućnosti kada se iz sredine pomjerio na lijevu stranu terena. Učestvovao je u akcijama kod oba gola Rudara, a u odbrani u potpunosti neutralisao igru Budućnosti po desnom boku.

Naravno da sam zadovoljan pobjedom. Bila je prava prvenstvena utakmica, jedan pravi derbi na kojem smo mi pokazali više želje i htijenja. Mislim da smo sasvim zasluženo došli do bodova iako smo imali negativan rezultat na poluvremenu. U svalčionici dogovor je bio da izađemo na teren i da damo sve od sebe, da svaki igrač pruži maksimum kako bi smo došli do tri boda. Tako je i bilo. Sada nam preostaje da potvrdimo pobjedu u Danilovgradu i da skoncentrišemo za nastavak prvenstva, tačnije da u dva preostala kola uzmemo što više bodova kako se približili mjestu koje vodi u Evropu, što je i primarni cilj kluba, kazao je Pejaković.

IVAN PEJAKOVIC RUDAR-OFK TITOGRAD

Pejaković je golom koji je postigao protiv OFK Titograda pokazao pljevaljskoj publici da posjeduje kvalitet, ali svega desetak dana priprema sa Rudarom nije bilo dovoljno da bi ovaj fudbaler stabilizovao svoju formu. Izgleda da sve polako dolazi na svoje mjesto.

To je tačno, ali zadovoljan sam svojom igrom protiv Budućnosti i nadam se da ću i u narednim mečevima pružati ovakve partije kako što je to bilo u subotu, ali ipak najvažnije je osvajamo bodove, a sve ostalo se može ispravljati, zaključio je Pejaković.