Naslovna Sport Fudbal Osmicom okitile jesenju lovoriku

Osmicom okitile jesenju lovoriku

0

ŽENSKA FUDBALSKA LIGA 10. KOLO

Mladost 2015 – Breznica 0:8 (0:2)

Podgorica. Pomoćni teren OFK Titograd. Sudije: Miloš Laličić (Cetinje). Pomoćnici: Lazar Radulović (Spuž) i Dušan Pajović (Podgorica). Strijelci: Karličić  u 18, Jankov 35, 54, 61, 66. i 90, Vraneš 80 Šebek 84. minutu.

MLADOST 2015: Krastović, Perović, Vidić, Stanojkovski (od 66. Stevanović), Medojević, Simović, Radulović, Đurović (od 27. Ceklić), Vučinić, Čolaković, Adžić.

BREZNICA: Čabarkapa, T. Tošić (od 63. Novović), Šaranović, Rondović (od 46. J. Tošić), Jankov, Lončar (od 46. Topalović), Vujadinović (od 71. Knežević), Vraneš, Šebek, Karličić, Kočanović (od 69. Miletić).

Kako i dolikuje šampionkama, koje su jesenju titulu obezbjedile u prošlom kolu, sa osam golova u mreži Mladosti stavile su pečat na uspješnu jesen. Domaće su se branile od samog počezzka, ali nisu mogle više od 18. minuta da odole napadima raspoloženih fudbalerki Breznice. Tada je Jelena Karličić u svom stilu zadresla mrežu Podgoričanki. Onda je mrežu Mladosti rafalnom paljbom, sa pet uzastopnih golova, izrešetala Marijana Jankov. Do kraja utakmice Biljana Vraneš i Milica Šebek svojim golovima povećale su nevjererovatnu gol razliku Breznice ove jeseni na +77. Uz maksimalan broj bodova, 30, Breznica je ove jeseni postigla 78 golova, a primila samo jedan i to protiv Cveteksa u prvom kolu kada je bilo 13:1 za šampionke. Ovim nije spuštena zavjesa na ženski fudbal u Pljevljima. Narednog vikenda u „Adi“ održava se tradicionalni turnir, koji će ove godine okupiiti rekordan broj učesnika.