Naslovna Najnovije vijesti Najbolji Eldar i Marijana

Najbolji Eldar i Marijana

1

Najbolji sportista Pljevalja za ovu godinu je skijaš, olimpijac Eldar Salihović, a najbolja sportistkinja fudbalerka šampiona države, Breznice Marijana Jankov,  jednoglasno je odlučila Komisija za dodjelu godišnjih priznanja iz oblasti sporta za 2018.godinu.

Za najperspektivnijeg sportistu izabran je reprezentativac u plivanju, višestruki državni prvak i rekorder Aldmar Alikavazović, dok je odbojkašica Rudara Majda Čakar najperspektivnija mlada sportiskinja.

fk breznica

Bez dileme najuspješniji klub u kodini na izmaku FK ,,Breznica“ koja je trostruki državni prvak u ženskom fudbalu, otganizator turnira Lige šampiona, najmasovniji fudbalski klub na sjjeveru Crne Gore i učesnik mnogobrojnih turnira pod pokroviteljstvom UEFA. Trener ovog kluba Zoran Vuković jednoglasno je proglašen za najboljeg trenera za 2018. godinu. Vuković je pomoćni trener u reprezentaciji , ovo priznanje dobio je i od UEFA, a nedavno organozvani Turnir prijateljstva pokazao je da uživa ogroman ugled među kolegama, ne samo iz regiona.

Priznanje za sportskog radnika Pljevalja za 2018.godinu pripalo je sportskoj legendi Pljevalja Bahriji Kujundžiću. Bahrija je još uvijek aktivan kao trener u Streljačkom klubu Centar, a takođe trenira osobe sa invaliditetom koji su na brojnim međunarodnim takmičenjima osvojili pregršt medalja.

1 KOMENTAR

Comments are closed.