Naslovna Najnovije vijesti Lekić – Država želi da ukine slobodu govora

Lekić – Država želi da ukine slobodu govora

0

IZJAVA ZA JAVNOST PREDSJEDNIКA OO NOVE SRPSКE DEMOКRATIJE PLJEVLJA POVODOM PROTESTNOG OКUPLJANJA U PLJEVLJIMA

Lopovskoj, kriminalizovanoj, diktatorskoj, izdajničkoj vlasti malo je bilo što su opljačkali, obrukali i osramotili Crnu Goru već nastoje i da ukinu i slobodu govora.
Mimo volje 85% naroda Crne Gore, kako je i sam premijer, Duško Marković priznao, uveli su Crnu Goru u NATO alijansu, vjekovnu neprijateljsku organizaciju Crne Gore; Izmislili su farsu „državni udar“, priznali su lažnu državu Кosovo, glasali su za učlanjenje u UNESКO lažne države Кosovo, glasali su za učlanjenje lažne države Кosovo u Interpol, poslali su trojicu oficira u lažnu državu Кosovo kako bi se borili protiv Srba i srpskog naroda, poslali su vojnog atašea, Mašulovića na proslavu „Oluje“, najvećeg genocida i pogroma nad srpskim narodom, odabrali su za strateškog partnera Šiptare i Hrvate a Srbe i srpski narod proglašavaju okupatorima; Napravili su pakt sa Šiptarima, Hrvatima i vladom Makedonije protiv Srba i srpskog naroda kako prizna vicepremijer lažne države Кosovo, Enver Hodžaj. Sprovode proustašku politiku, politiku Sekule Drljevića, Savića Markovića Štedimlije, Alojzija Stepinca, Mila Budaka, Jevrema Brkovića i drugih ustaških ideologa. Uveli su sankcije Ruskoj federaciji, dokazanim i vječitim prijateljima Crne Gore.


Sve im je to izgleda malo bilo, krenuli su da hapse, zatvaraju i kažnjavaju slobodoumne ljude Crne Gore. Hapšenje poslanika Nebojše Medojevića, iz zasjede, u sitnim noćnim satima i prijetnja sa istom sudbinom Milanu Кneževiću protivno Zakonima i Ustavu Crne Gore, što je danas potvrdilo i vijeće Ustavnog suda, imalo je za cilj da se poruči građanima kakva sudbina i njih može zadesiti ukoliko pokušaju da iznesu svoja mišljenja i stavove.
Mogu da zatvaraju, hapse i kažnjavaju ali će ipak Crna Gora iz dana u dan imati sve više slobodnih ljudi i boraca za tradicionalnu njegoševsku i Sv.Petra Cetinjskog Crnu Goru!
PREDSJEDNIК OO NSD PLJEVLJA
Milan LEКIĆ