Naslovna Vijesti Društvo Indira Lajko neće u zatvor

Indira Lajko neće u zatvor

2

Indira Lajko neće ići u zatvor što je hranila ulične pse, jer su joj članovi Socijaldemokratske partije uplatili 200 eura kako bi mogla da plati kaznu i troškove suda. Lajko je juče saopštila da joj je novac uplaćen i da je zahvalna članovima SDP-a koji su joj pomogli, kao i redakciji dnevnog lista „Dan“ zbog objavljene informacije o kazni koju joj je izrekao Sud za prekršaje po prijavi Komunalne policije.


– Istog dana kada je dnevni list „Dan“ objavio vijest da moram da idem u zatvor četiri dana, jer nemam novca da platim kaznu, sa privatnog broja me je pozvao predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić i saopštio mi da članovi SDP-a to neće dozvoliti i da će kazna biti plaćena. Danas mi je uplaćen novac za kaznu i sve sudske troškove koji su vezani za ovu kaznu, tako da neću ići u zatvor – kazala je Lajko uz napomenu da članovima SDP-a duguje veliku zahvalnost.
Lajko je zahvalnost uputila i svim medijima koji su prenijeli informaciju o njenom progonstvu. Ona je kazala da je suviše icrpljena usled borbe za zaštitu napuštenih životinja i da je mnogo nepravde i bola zbog toga pretrpjela, prenosi Dan.

Izvor Dan

2 KOMENTARA

  1. Svaka cast Ranko.Tebi indira sve najbolje.Treba i dalje da nastavis borbu,nemoj se predavati.
    A komunalna policija nek pise kazne onima koji pustaju pse na ulice.Onima koji bacaju stenad u rjeke.
    I onima koji sutaju pse po ulicama…

Comments are closed.