SSŠ-770x472 Vijesti

Svečana sjednica povodom 116 godina Srednje stručne škole


Srednja stručna škola sinoć je u Domu vojske svečanom sjednicom nastavničkog vijeća obilježila 116 godina rada. Svečanoj sjednici prusustvovale su brojne zvanice iz privrednog, kulturnog i društvenog života grada. Predsjednik Školskog odbora, Vladica Avramović, rekao je da škola ima 66 predavača, ali da je zbog smanjenja broja odjeljenja smanjen ukupan fond časova.

Potpredsjednik opštine i doskorašnji direktor SSŠ, Mervan Avdović, čestitao je Dan škole, u svoje, i u ime predsjednika Opštine.

U ime učenika prisutnima se obratila i predsjednica učeničkog Parlamenta, Anđela Leovac, a prisutni gosti su uživali u prigodnom programu koji su učenici pripremili sa svojim profesorima u kojem je nastupila i talentovana Neira Bašić.

Svecana-sjednica-Srednje-strucne-skole-20.11.2018.Still001

U školskoj 2018/2019. Godini, u ovoj obrazovnoj ustanovi upisan je 771 učenik, raspoređen u 34 odjeljenja, od kojih su 26 odjeljenja IV stepena.

Video Milenko Jelić

 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>