Naslovna Najnovije vijesti Naše djevojke jure medalju, a ti ne moraš da juriš dobitak! On...

Naše djevojke jure medalju, a ti ne moraš da juriš dobitak! On je pred tobom!

0

Počinje još jedno Evropsko prvenstvo u rukometu za žene, a  reprezentacija Crne Gore je jedna od favorita za osvajanje medalje na ovom takmičenju.

Najveći favoriti su Norveška i domaćin Francuska, a svi koji vjeruju da naše djevojke mogu do zlata dobro će zaraditi ako se to desi.

Kvota da će Crna Gora drugi put u svojoj istoriji biti prvak Evrope je 15! Prvi favorit je Norveška sa kvotom 2.10, kvota na Francuskinje je 3.40, na Holandiju 10, Rusiju 12.5…

image001

Naše djevojke svoje takmičenje počinju  danas  kada se sastaju sa Slovenijom u prvom meču grupe koji će odigrati u grupi C. Pobjeda u ovom meču skoro sigurno garantuje prolaz dalje, a duelu sa Rusijom i domaćinom Francuskom biće borba za što bolje mjesto u ovoj grupi.

Kec je ovdje siguran i kvota na njega je najveća u Meridianu, ali to nije jedino što možete odigrati na naše djevojke. Uz hendikep kvota na Lavice raste i do 2.20!

Tu je i kec  u prvom poluvremenu koji daje nešto veću kvotu nego onaj na kraju meča, a granica na golove Crne Gore je 27.5 i vjerujemo da će je naše djevojke sigurno preći. Osim toga granica na golove Slovenki je 23.5, što uz odbranu kakvu naš tim igra ne vidimo kako može da se desi – ovdje je minus sigurica!

Uz sve to imate šansu da se na svakom meču ovog prvenstva kladite i na duple šanse, golove oba tima u prvom poluvremenu, parni ili neparni broj golova oba tima, te parni ili neparni broj golova u oba poluvremena.  A Meridian je spremio nešto što do sada u klađenju na rukomet niste vidjeli! Pa su tako tu duple opklade – 1 i više golova po kvoti od 2.26 je naš tip!

image003