PVbiz

Markoturs Pljevlja: Korak ispred svih u udobnosti i sigurnosti putinka


Kompanija ,,Markoturs Pljevlja“ neprestano radi na poboljšanju uslova za sigurno, udobno i brzo putovanje putnika. Sa još jednim vozilom visoke turističke klase marke ,,Mercedes“, kompanija Markoturs učvršuje svoje mjesto lidera međunarodnog saobraćaja na sjeveru Crne Gore. Dokaz našeg odgovornog odnosa prema putnicima su tri velike investicije u vozila u poslednjih 1 i po dana.

Sva tri nova vozila koja posjedujemo su rađena sa specijalnim paketom opreme. Enterijer najnovijih vozila krase udobna, ergonomska i savremeno dizajnirana sjedišta sa USB punjačima za telefone i punjačima za lap-topove a putnici mogu uživati i u gledanju filmova na LCD ekranima od 22 inča. Specijalni sistemi grijanja i klimatizacije, izuzetno nizak nivo buke u putničkom dijelu te prijatno LED ambijentalno osvetljenje, posebno doprinose ukupnom osjećaju udobnosti prilikom putovanja.

image002

image003

image004

image005

 

Sa sve informacije i rezervacije možete nam se javiti na: 068/812-126; 068/812-121  ili posjetiti našu fb stranicu.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

One comment on “Markoturs Pljevlja: Korak ispred svih u udobnosti i sigurnosti putinka

Comments are closed.