Home Sport Fudbal Kvota na „Sokole“ digla Crnu Goru na noge! Vjeruj, tipuj i iskoristi...

Kvota na „Sokole“ digla Crnu Goru na noge! Vjeruj, tipuj i iskoristi najveće kvote!

0

Srbija dočekuje Crnu Goru u okviru petog kola Lige Nacija, a ti iskoristi top opklade za ovaj meč i  osvoji bonus za klađenje.

ODMAH UZMI BONUS!

Meridianbet je odlučio da sve nove igrače, koji se danas, do početka meča Srbija-Crna Gora, odnosno do 14:55 časova, registruju na sajt Meridiana, časti bonusom u iznosu od 5EUR!

Registruj se ISKLJUČIVO preko linka https://bit.ly/2FB4hbs , verifikuj svoj nalog i bonus je tvoj.

baner srbija crna gora

Situacija u našoj grupi u Ligi nacija je napeta, jedino je jasno da Litvaniji nije mjesto tu! Srbija, Crna Gora i Rumunija se bore za prvo mjesto, a ukoliko naši „Sokoli“ pobijede u Beogradu biće u ubjedljivo najboljoj poziciji pred poslednje kolo!

Cijela Crna Gora vjeruje da naši momci mogu do pobjede, a zašto onda ne iskoristiti najveću kvotu na „Sokole“? Meridian je dao ubjedljivo najbolju ponudu na ovaj meč, a najveću kvotu na Crnu Goru naći ćeš ovdje.  Dovoljno je da naši momci ne izgube, pa da ti na tiketu imaš sjajan tip – jer je čak i kvota na X2 u Beogradu fenomenalna!

Nažalost Ljubiša Tumbaković ne može da računa na najboljeg igrača i predvodnika ove generacije – Stevana  Jovetića, ali tu su Fatos Bećiraj i Stefan Mugoša. Napadač koji igra u Južnoj Koreji je u sve boljoj formi i zato Meridian i ima ponudu da će on dati gol u oba poluvremena, dati gol glavom ili dati drugi gol na meču. A na sve ove ponude kvota je dvocifrena! Nadamo se da će naši momci uspjeti da povedu što prije na ovom meču, a kvota na 2+ gola na meču prije 15. minuta je 12! Ipak ono po čemu je naš tim postao poznat je čvrsta i pouzdana odbrana! Uz sve to Meridian ti je spremio najveću ponudu duplih igara, kao i specijalnu ponudu koju ćeš vidjeti samo tamo – duple sigurice! Znači tipuješ na dva događaja na meču – a dovoljno je da ti prođe samo jedan kako bi ti prošao tiket! Ako nama ne vjeruješ – provjeri!

Crna Gora je na korak od istorijskog uspjeha! Budi i ti dio njega i pobijedi zajedno sa „Sokolima“!