IMG-a8790706ba8ac3104daff82a2bb155a9-V Vijesti

Demokrate – Klub Demokrata nije prisustvovao današnjoj svečanoj sjednici


Opštinski odbor Demokratske Crne Gore svim građanima opštine Pljevlja upućuje čestitke povodom 20.novembra Dana opštine. Pljevlja su kroz svoju bogatu istoriju imala veliki broj važnih datuma koje proslavljamo, obilježavamo i čuvamo.
Pljevlja se danas nalaze u izuzetno teškoj poziciji sa brojnim problemima koji se godinama zapostavljaju i produbljuju. Decenijski problemi raseljavanja, nezaposlenosti, depopulacije, negativnih privrednih i ekonomskih trendova i enormnog zagađenja životne sredine danas su izraženiji nego ikada. Tako i ovaj Dan opštine dočekuje manje Pljevljaka, i sa sve praznijim novčanicima nego ranijih godina. Sve je više nezaposlenih, oboljelih, raseljenih i onih koji namjeravaju da napuste grad.
DPS vlast je danas na svečanoj sjednici u Domu kulture sivu sliku Pljevalja pokušala da oboji hvalospjevima o infrastrukturnim radovima koji se izvode godinama bez plana i rokova, potiskujući tako realnu ocjenu i činjenicu da su svojom politikom uništili privredu, ekonomiju i životnu sredinu naše opštine. Upravo iz razloga što DPS zloupotrebljava svaki značajni datum za političke predstave i prezentovanje iskrivljene slike stvarnosti, odbornički klub Demokrata nije prisustvovao današnjoj svečanoj sjednici.Delegacija Opštinskog odbora Demokrata Pljevlja, koju su činili predsjednik Opštinskog odbora Milojica Tešović, odbornice Vesna Lončar i Vanja Dukić, povodom 20.novembra Dana opštine Pljevlja položila je vijenac na spomenik na Stražici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

One comment on “Demokrate – Klub Demokrata nije prisustvovao današnjoj svečanoj sjednici

Comments are closed.