Home Najnovije vijesti Demokrate – Klub Demokrata nije prisustvovao današnjoj svečanoj sjednici

Demokrate – Klub Demokrata nije prisustvovao današnjoj svečanoj sjednici

1
Opštinski odbor Demokratske Crne Gore svim građanima opštine Pljevlja upućuje čestitke povodom 20.novembra Dana opštine. Pljevlja su kroz svoju bogatu istoriju imala veliki broj važnih datuma koje proslavljamo, obilježavamo i čuvamo.
Pljevlja se danas nalaze u izuzetno teškoj poziciji sa brojnim problemima koji se godinama zapostavljaju i produbljuju. Decenijski problemi raseljavanja, nezaposlenosti, depopulacije, negativnih privrednih i ekonomskih trendova i enormnog zagađenja životne sredine danas su izraženiji nego ikada. Tako i ovaj Dan opštine dočekuje manje Pljevljaka, i sa sve praznijim novčanicima nego ranijih godina. Sve je više nezaposlenih, oboljelih, raseljenih i onih koji namjeravaju da napuste grad.
DPS vlast je danas na svečanoj sjednici u Domu kulture sivu sliku Pljevalja pokušala da oboji hvalospjevima o infrastrukturnim radovima koji se izvode godinama bez plana i rokova, potiskujući tako realnu ocjenu i činjenicu da su svojom politikom uništili privredu, ekonomiju i životnu sredinu naše opštine. Upravo iz razloga što DPS zloupotrebljava svaki značajni datum za političke predstave i prezentovanje iskrivljene slike stvarnosti, odbornički klub Demokrata nije prisustvovao današnjoj svečanoj sjednici.Delegacija Opštinskog odbora Demokrata Pljevlja, koju su činili predsjednik Opštinskog odbora Milojica Tešović, odbornice Vesna Lončar i Vanja Dukić, povodom 20.novembra Dana opštine Pljevlja položila je vijenac na spomenik na Stražici.

1 COMMENT

Comments are closed.