Home Najnovije vijesti AOK Rudar gost Gimnazijalca

AOK Rudar gost Gimnazijalca

1

Danas se igra 6. kolo Prve lige za odbojkašice. U derbiju kola AOK Rudar, od 18 sati gostuje Gimnazijalcu iz Kotora, koji ove sezone ima visoke ambicije

Iako bez pojačanja koje smo imali ove godine, Angeline Kapor iz Herceg Novog koja je zadobila tešku povredu u utakmici protiv Morače, nadamo se dobroj partiji pred domaćim navijačima! Daćemo sve od sebe da po prvi put u Kotoru pobjedimo prvi tim ekipe Rudara i prvi dio sezone završimo među četri najbolje ekipe u Crnoj Gori. Pozivamo navijače da dođu u što većem broju u subotu u 18 časova i budu naš sedmi igrač u terenu, izjavio je trener Gimnazijalca, Milan Franović. za sajt odbojka.me.

Sa druge strane Rudar mirno dočekuje ovu utakmicu, prvenstvo je dugo i ova utakmica, može, ali ne mora da odluči konačan plasman na tabeli.

Znamo ambicije domaćeg tima, ali i mi imamo svoje. Mislim da iz utakmice u utakmicu ulazimo u takmičarsku formu i da ćemo u Kotoru pokušati da ostvarimo još jedan trijumf. Izuzetno poštujemo Gimnazijalac koji se pojačao i koji iz godine u godinu napreduje, što je dobro za crnogorsku žensku odbojku. Očekujemo tešku utakmicu i nadamo se našoj pobjedi, kazala je jedna od najboljih crnogorskih mlađih igračica za Pvportal Majda Čakar.

Gimnazijalac dočekuje ekipu Rudara u sali Gimnazije Kotor u 18 časova, a svi ljubitelji ovog sporta mogu posmatrati direktan prenos ove utakmice na sajtu odbojka.me. Utakmicu sude Barani Predarg Beljkaš i Irena Lazović.

U ostalim utakmicama 6. kola sataju se:  Jedinstvo – Luka Bar, Galeb Poliklinika Hipokrat – Mediteran Bemax i Morača – Nikšić

1 COMMENT

Comments are closed.