Naslovna Vijesti Društvo Predložite volontere za Godišnju nagradu

Predložite volontere za Godišnju nagradu

0

Poziv za nominaciju za

NACIONALNU NAGRADU ZA VOLONTERIZAM

Asocijacija za demokratski prosperitet – Zid u partnerstvu sa Fondacijom Petrović Njegoš, dvanaestu godinu zaredom, raspisuje konkurs za dodjelu Godišnje nagrade za volonterizam.

Nagradu, koja se sastoji od dvije kategorije, ADP Zid dodjelje svake godine, već tradicionalno, tokom svečanosti u cilju obilježavanja Međunarodnog dana volontera – 5. decembar.

Nagrade se dodjeljuju najboljima radi afirmacije vrijednosti volonterskog rada. Na ovaj način se promovišu pojedinci, organizacije, institucije, kompanije i privredna lica, koji utiču na razvoj volonterizma i kulture volontiranja doprinoseći time razvoju cjelokupnog društva.

Pozivamo vas da NOMINUJETE pojedinca/ku, organizaciju civilnog društva, instituciju, ustanovu, kompaniju u jednoj od kategorija godišnje nagrade za volonterizam.

Kategorije:

I – Nagrada za volontera/ku godine

II – Godišnja nagrada za volonterizam

Godišnja nagrada za volonterizam dodjeljuje se u cilju povećanja vidljivosti doprinosa razvoju koncepta i promociji vrijednosti volontiranja. Nagrada može da bude dodijeljena pojedincu/ki, organizaciji civilnog društva, kompaniji, medijskoj kući ili instituciji koji su svojim zalaganjem doprinijeli razvoju volonterizma u Crnoj Gori.

Kandidaturu za nominaciju može podnijeti kao pojedinac/ka, ispred organizacije civilnog društva, institucije, kompanije ili medijske kuće. Kandidata (bez obzira da li je u pitanju I ili II kategorija) možete nominovati samo za jednu od kategorija. Poziv i brazac za kandidaturu se nalazi na: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfpcH7cgRpAu4Irc9_lbhvBcksW3S2A1s5abrXImI5lrY6RpQ/viewform?fbzx=-5986563604589719000

 

Rok za nominaciju 15. novembar 2018.

Više informacija možete dobiti putem telefona 020 207 130 ili na e-mail adp.zid@gmail.com