Naslovna Najnovije vijesti Pobjeda Rudara na Cetinju

Pobjeda Rudara na Cetinju

0

DRUGA LIGA ZA RUKOMETAŠE 2. KOLO

Lovćen 2 – Rudar 17:27 (9:14)

Dvorana SRC „Lovćen“. Gledalaca oko 200. Sudije Stefan Topović (Mojkovac) i Marko Drobnjak (Podgorica). Sedmerci Lovćen 2 2(2), Rudar 6(5). Isključenja Lovćen 2 osam minuta, Rudar 10 minuta.

LOVĆEN 2: Vujović, Mudreša, Andrić 1, Stanojević 5, Đurović 2, Šofranac, Laličić 1, Mrvaljević, Ž. Kaluđerović, Martinović 1, Marković,  J. Kaluđerović, Pejović, Pravilović 1, Vujović, Vukićević 6.

RUDAR: Milović,Marković, Pejović, Junuz 1, Ćurčić, Đulović 2, Dragašević 6, Bojović, Čepić 3, Ćorsović 4, Matović 1, Gazdić, N. Vojinović 3, V. Vojinović 1, Knežević 3, Vukas 3.

Da Rudar može da se vrati u Prvu ligu pokazao je igrom i ubjedljivom pobjedom na Cetinju. Rudar je od početka krenuo sa agresivnom odbranom i to je odmah dalo rezultat. Sredinom drugog poluvremena Pljevljaci su se odvojili i na odmor otišli sa pet golova viška. U nastavku ni jednog trenutka nisu dozvolili domaćinu da im se približi i na kraju su duplirali razliku sa poluvremena. Ono što može i mora da raduje ljubitelje rukometa u Pljevljima je igra u odbrani i sjana realizacija sa svih pozicija. Za razliku od prvog kola, kada je Rudar primio 31 gol, sada 17 primljenih golova dovoljno govori za sebe. Takođe Rudar je na Cetinju u napadu imao rješenja sa svih pozicija, a bekovi su bili odlično šuterski raspoloženi, prije svih Arsenije Dragašević koji je šest puta zatresao mrežu protivnika. Na kraju trener Nedim Selmanović nije krio zadovoljstvo.

Primjetan je napredak u igri, posebno u fazi odbrane, međutim ne treba dizati euforuju, treba biti čvrsto na zemlji. Ovo je tek drugo kolo, naš put do cilja je dug. Pozivam navijače da u nedjlelju 21. oktobra u 18 sati dođu u „Adu“ i budu naš osmi igrač u veoma važnoj utakmici protiv Danilovgrada, kazao je Selmanović za PVportal