Naslovna Crna Gora Obilježen Dan unutrašnjih poslova, naagarda najboljim policajcima

Obilježen Dan unutrašnjih poslova, naagarda najboljim policajcima

0

 

Svečanim koktelom u Hotelu Pljevlja obilježen je Dan unutrašnjih poslovaa. Koktelu su prisustvovale brojne zvanice iz javnog, sportskog i kulturnog života grada. Obraćajući se prisutnim nčelnik CB Pljevlja Dragan Slavulj konstaovao je da bezbjednosno stanje u Pljevljima dobro i da će se pripadnici policije potruditi da i dalje bue tako.

Dan policije.Still002

Dan policije.Still001

Na svečanosti su uručene nagrade najboljim policajcimkoji su se predhodne goine istakli svojim tadnim rezultatima.  uručenje nagrada.Godišnju nagradu za postignute rezultate i profesionalan odnos u radu, po preporuci kolegijuma načelnika CB Pljevlja , dobio je Miljan Jelovac a njemu je nagrada uručena od strane Ministra unuttrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića naprijemu u Vili Gorica.

Dan policije.Still004

 

 

 

Dan policije.Still005

 

Nagrade koje uručuje načelnik CB Pljevlja dobili su:Dino Hrković službenik stanice policije Pljevlja , Ranko Tošić službenik stanice kriminalističke policije i Ljubomir Ostojić službenik Odjeljenja granične bezbjednosti Pljevlja kao i Žarko Jošović i Ratomir Deagutinović službenici stanice policije i Sanel Delić službenik Odjeljenja granične bezbjednosti Pljevlja.