NEDA BOJOVIC Sport

Neda Bojović prva na Evropskom školskom individualnom šahovskom kupu


Na Evropskom školskom individualnom šahovskom kupu u Budvi Nada Bojović, članica Šahovskog kluba Osnovnoh i srednjih škola Pljevlja u svojoj uzrasnoj kategoriji osvojila je prvo mjesto. Nakon početnog poraza od, Neda je upisala tri pobjede i sa 5,5 poena došla do titule.  u šahu. Na ovom turniru učestvuje 34 mladih šahista uzrasta od 7 do 15 godine iz 7 zemalja, a takmičenje nije bilo podjeljeno na mušku i žensku konkurenciju već po uzrasnim kategorijama. Neda je na putu do titule pobjedila tri dječaka, a na ovo takmičenje, koje se igralo po ubrzanom tempu, otišla je kao sedni favorit sa rejtingom 1198 a rezultat koji je ostvarila donosi joj novih 40 rejting poena i prestižno prvo mjesto.

 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove PV portal-a. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da određene komentare obrišemo bez najave i objašnjenja.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>