PVbiz

Kampovi za djecu brenda Moj Super Raspust dostupni u Crnoj Gori


Moj super raspust je edukativni i sportsko-rekreativni kamp za djecu uzrasta od 4 do 14 godina, nastao kao projekat agencije Superlino travel iz Srbije. Kamp je podržan od strane Ministarstva prosvjete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije, Ministarstva omladine i sporta Srbije kao program koji pozitivno utiče na psihofizički razvoj djece. Programu je za 5 godina izvođenja prisustvovalo preko 20.000 djece iz Srbije i BiH. Od ove godine kampovi brenda Moj super raspust su dostupni i djeci iz Crne Gore preko ekskluzivnog zastupnik ovog brenda za Crnu Goru, TA ,,Marjan’’ Pljevlja.

Ideja dječijeg kampa Moj super raspust je da se djeci pruži aktivan odmor tokom raspusta, da se djeca vrate prirodi i zdravim stilovima života. Djeca danas provode mnogo vremena koristeći telefone, igrice, društvene mreže i sve manje su fizički aktivna. Pored fizičke neaktivnosti djeca su sve manje kreativna jer im je sve na dohvat ruke, a savremene tehnologije ih sve više izoluju i ,,ubijaju“ im kreativnost. Glavni cilj kampa je da se kod djece razvijaju pozitivne životne navike kao što su kreativnost, snalažljivost, timski duh i radne navike.

Aktivnosti djece su podjeljene u četiri osnovna segmenta:

1) Edukacija – sticanje saznanja i vještina na kreativan način, što predstavlja dopunu redovnom školskom programu.

image003

2) Sport, rekreacija i avantura – jačanje svijesti  o potrebi za  fizičkom aktivnošću kroz koju se gradi timski duh i jačaju liderske osobine.

image005

image007

3) Priroda i zdrav život – boravak djece na planini i svježem vazduhu, konzumiranje zdrave hrane i razvoj ljubavi prema prirodi

image009

4) Zabava, večernja animacijadiskoteka, tematske večeri, logorska vatra i slično

image011

Sve aktivnosti na kampu izvode visoko stručni saradnici iz raznih državnih službi, osnovnih škola, školica sporta i sportskih klubova (Gorska služba spašavanja Srbije, Hitna medicinska pomoć, Posebna jedinica policije Srbije, sportski klubovi Crvena Zvezda, DIF, Black rock, Škola tenisa Todi, Malac Genijalac Srbija, Kreativno-pero, Sportska akademija Senjak i mnogi drugi). Za zdravlje djece se brinu doktori koji su prisutni 24h na kampu. U toku trajanja kampa prisutno je preko 30 instruktora, predavača i animatora koji izvode aktivnosti, kao i 30-40 učitelja/vodiča svojih grupa. Pored toga, na svim destinacijama borave isključivo djeca kampa Moj super raspust i nema drugih gostiju, tako da je bezbjednost djece na najvišem nivou.

Kampovi se izvode tokom zimskog i ljetnjeg raspusta, dok su za djecu iz Crne Gore ove godine dostupni aranžmani samo za ljetnje kampove. Kampovi se izvode u turističkim centrima Nacionalni park Tara, Divčibare, Goč i Lepenski Vir u toku jula mjeseca i traju 7 dana (6 noćenja).

TA ,,Marjan“ Pljevlja kao agencija zastupnik za CG poziva sve zainteresovane roditelje, kao i učitelje/vaspitače, razredne starješine, trenere iz sportskih klubova, da nas posjete i saznaju više o mogućnostima i uslovima vođenja grupe djece na kamp Moj Super Raspust. Promocija kampova je počela na teritoriji cijele Crne Gore. Za sve informacije o ponudi destincija, terminima i cijenama možete pozvati: 068-183-391/068-812-129.

Kako bi se što bolje uvjerili u kvalitet sadržaja na kampovima kao i o veličini i ozbiljnosti brenda Moj Super Raspust, posjetite zvaničnu fb stranicu,  instagram profil,  web sajt  ili pogledajte snimke sa aktivnosti i boravka na youtube-u, a sve ovo pod jedinstvenim nazivom Moj Super Raspust.

Link fb https://www.facebook.com/mojsuperraspust/

Link instagram https://www.instagram.com/moj_super_raspust/?hl=sr

Link web sajt http://mojsuperraspust.rs/