Home Komšiluk Mučna scena na Tepačkom polju

Mučna scena na Tepačkom polju

2

Oni koji su se se danas zatekli na Tepačkom polju, na žalost, imali su priliku da prisustvuju mučnoj sceni na Tepačkom polju. Uz asistenciju policije, porušene su još neizgrađene montažne kuće koje su trebalo da tokom ove zimske sezone prime prve turiste. Prema riječima okupljenih investitor objekata koji su porušeni je kompanija iz Budve, koja je osnovana turskim kapitalom.

IMG-a9592a265b0f5194560fdeafafbfcb0a-V

-Na vrijeme smo podnjeli zahtjev za legalizaciju, imamo sve propisane tehničke uslove i urađen neophodni elaborat. Čak smo potpuno legalno, uz sve plaćene dažebine katastarski zaveli parcelu. Kada bi se gledali sitni detalji, kao što je to slučaj sa nama, više od polovine Žabljaka bilo bi porušeno. Već su naši advokati o svemu obavješteni i ne želimo ništa više da pričamo, kazali su predstavnici investitora.

IMG-c9c06aaea1ba1bb859410a77697b52c6-V

Sa druge strane iz nadležne inspekcije si nam kazali da je opomena investitoru uredno dostavljena, a tek nakon toga došlo je do rušenja.

2 COMMENTS

  1. sto rece ovaj gore. sta je mucno ili tuzno? tmucno je da narod mora da trpi ovakve koji prave dje oce. sve unistise. rusiti bespravno sve! bravo!!

  2. Šta je „mučno“ ne razumijem??
    To što se sprečava nešto nelegalno i protivzakonito? Ili što neće biti para za novogodišnje praznike od izdavanja kuća???

Comments are closed.