Naslovna Sport Fudbal Breznica kreće u odbranu titule

Breznica kreće u odbranu titule

1

Sjutra od 14 sati na Gradskom stadionu fudbalerke Breznice kreću u odbranu titule. Prvi učesnicama kvalifikacionog turnira Lige šampiona biće Cvteks iz Berana, a trener Zoran Vuković nakon današnjeg lakšeg treninga pozvao je navijače da dođu na stadion.

Pričali smo dosta o tome koliko nam znače naši navijači. Da evropske utakmice igrali u našem gradu bio bi to kompletan spektakl. Ovako pozivam ih da sjutra dođu i pozdrave ekipu. Daćemo sve od sebe da i ove godine zadržimo primat u Crnoj Gori, da afirmišemo ženski fudbal i mlade igračice. Želimo da Pljevlja budu centar ženskog fudbala u Crnoj Gori, prepoznatljiv razvojni centar u regionu iklub koji će dugo godina pronositi širom svijeta ime našeg grada. Imamo i ove godine podršku lokalne uprave i već radimo na novim projektima. Oni koji dođu sjutra na stadion neće zažalti, kazao je Vuković.

Utakmicu sudi Ivan Vidaković iz Mojkovca, kome će asistirati Balša Femić iz Bijelog Polja i Stefan Bogavac iz Pljevalja. U narednom kolu Breznica će gostovati na Cetinju istoimenoj ekipi, a nakon toga slijedi dvonedjeljna pauza zbog reprezentativnih obaveza omladinske selekcije.

1 KOMENTAR

Comments are closed.